Skip til indhold

Persondatapolitik

Persondatapolitik:

Vi indsamler, anvender og videregiver persondata samt kontakt- og betalingsoplysninger, som du har registreret hos os, i henhold til vores persondatapolitik.

Vores persondatapolitik er også en del af denne aftale. Ved at anvende Wonderball.dk og derved samtykke til denne aftale, giver du samtidig dit samtykke til behandling af dine personlige oplysninger jf. MyPetBot.dk persondatapolitik.

Vi vil ikke bruge dine personlige oplysninger til andre formål og vil ikke videregive dine oplysninger til uvedkommende tredjemand. Vi vil videregive dine oplysninger, hvis det bliver pålagt ved lov eller hvis en anmodning fremsendes fra en retshåndhævende myndighed.

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Disse oplysninger opbevares sammen med oplysninger om, hvad du har købt samt oplysninger om din betaling.

Vi har brug for disse oplysninger, for at kunne ekspedere din ordre samt levere din vare til dig.

Vær opmærksom på, at du har ret til, at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har ligeledes ret til, at få forkerte oplysninger rettet og unødvendige oplysninger slettet. Slutteligt har du ret til, at få en kopi af dine oplysninger.

Såfremt du ønsker, at udøve en eller flere af disse rettigheder, bedes du tage kontakt til info@MyPetBot.dk.

Personoplysninger opbevares som udgangspunkt i 5 år plus indeværende kalenderår, hvorefter de så vidt muligt slettes.

Personoplysninger opbevares af reklamations- og bogføringsmæssige årsager i overensstemmelse med Købe- og Bogføringsloven.

Blandt andet videregives oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse til Post Nord i forbindelse med forsendelse af din ordre.

 

Privatlivspolitik

 

Derudover har vi truffet kontraktuelle foranstaltninger, for at beskytte kundens data.

 

Medarbejdere må i henhold til deres kontrakt ikke downloade kunders private data uden deres udtrykkelige samtykke.

 

Private data omfatter, men er ikke begrænset til: navne, adresser, e-mailadresser, telefonnumre, tekstbeskeder, e-mails, billeder, videoer og apps. Herefter omtalt som ”informationen”.

 

Medarbejderen må kun benytte informationen i det omfang, det er nødvendigt for udførelsen af opgaven. Medarbejderen forpligter sig til, at behandle informationen på en sådan måde, at der ikke opstår fare for, at uvedkommende får tilgang til den. Medarbejderen må ikke vise og/eller videreformidle informationen til tredjemand. Informationen må ikke opbevares eller gemmes unødigt og skal destrueres eller slettes straks efter udførelsen af opgaven.

 

Såfremt medarbejderen overtræder ovenstående retningslinjer, så er vi berettiget til, at rejse erstatningskrav for tab, som vi måtte lide som følge af medarbejderens overtrædelse af ovenstående retningslinjer.

 

Derudover vil overtrædelse af ovenstående retningslinjer medføre bortvisning af medarbejderen og kan danne grundlag for kriminel straf.

Kundeservice

Info@mypetbot.dk

Hurtig levering

Bestil inden kl.12:00 & modtag indenfor 2-6 hverdage.

Fri fragt

Ved køb over 499,-

Fuld returret

14 dages fuld returret.